Nadace Krása pomoci

 

Nadace vznikla v roce 2008. Od té doby rozdělila mezi další neziskové organizace pomáhající seniorům přes 34 mil. Kč a celkem seniory podpořila částkou přes 50 mil. Kč. Ve vlastním projektu ‚Doma bez obav“ pomáhá tisícům seniorů, aby mohli žít důstojně v domácím prostředí. Jsou to často lidé, kteří nemají rodinu, jejich rodina nefunguje nebo ji mají daleko a nemají nikoho, kdo by jim v životních situacích pomohl. Nadace Krása pomoci je právě tou pomocnou rukou. Součástí tohoto projektu je i poradenství seniorům a pečujícím.  

Nadace také finančně a materiálně podporuje proseniorské projekty a organizace po celé republice. Důležitý je dobrovolnický program, ve kterém propojuje dobrovolníky se seniory na základě podobných zájmů i příběhů. Vznikají silná přátelství, která trvají roky. Pro seniory, kteří nikoho jiného nemají, je právě takové přátelství velice podstatné a pomáhá ke zlepšení psychického stavu. Snažíme se se budovat povědomí o tom, že je potřeba být aktivní, komunikovat, mít nějaký smysl života a že tohle vám pomůže dožít se vyššího věku v relativním zdraví fyzickém i psychickém.

 

O projektu 

 V rámci partnerského projektu NÁKUPY PRO DOBROU VĚC s Rádiem Blaník, jsme se rozhodli pro podporu nadace Krása pomoci. Během celého měsíce Dubna probíhá obrovská reklamní kampaň na Rádiu Blaník, do které se mohou zapojit všichni jejich posluchači a přispět tak na dobrou věc. Stačí si vytvořit nákup na našich stránkách www.familymarket.cz a po zadání slevového kódu BLANIK, získají zákazníci slevu 10 % a ještě DOPRAVU ZDARMA. 

Na konci měsíce dubna celý projekt vyhodnotíme a následně vezmeme 10 % ze všech takto vytvořených objednávek a ty odešleme na dobrou věc, konkrétně na vybraný projekt Krásy pomoci. 

Více informací o celém našem projektu vám představí náš pan vlastník a ředitelka Krásy pomoci.