V tomto článku vám představíme jednoduchý návod, který vám pomůže rozpéct mražené pečivo k dokonalosti.

Mražené pečivo k rozpékání

Mražené pečivo je skvělým řešením pro ty, kteří nechtějí nebo nemají čas kupovat stále čerstvé pečivo. Navíc, pokud víte, jak správně rozpéct mražené pečivo, můžete docílit chutného pečiva jako z pekárny.

Rozpékání pečiva v troubě

  1. Předehřejte troubu na teplotu uvedenou na obalu mraženého pečiva. Většinou se doporučuje předehřát troubu na 200°C.
  2. Rozložte mražené pečivo na plech vyložený pečicím papírem.
  3. Ujistěte se, že mezi kousky pečiva je dostatečný prostor, aby se mohlo rozpínat.
  4. Vložte plech s pečivem do předehřáté trouby a nastavte si čas dle návodu na obalu. U kaiserek se doporučuje čas 8 minut, u baget až 14 minut.
  5. Po uplynulém čase by pečivo mělo dosáhnout zlatavé barvy a být krásně křupavé.
  6. Vyjměte pečivo z trouby a nechte ho chvíli vychladnout.
Pečivo Mix
179 Kč
 
Větrníky s višněmi
199 Kč
 
Rebarborovo-jahodové řezy
189 Kč
 
Jahodovo-smetanové řezy
179 Kč
 
Broskvovo-jogurtové řezy
349 Kč
 
Mini koblížky
139 Kč
 
Bagetky
190 Kč
 
Country pečivo
199 Kč