V tomto článku vám představíme jednoduchý návod, který vám pomůže rozpéct mražené pečivo k dokonalosti.

Mražené pečivo k rozpékání

Mražené pečivo je skvělým řešením pro ty, kteří nechtějí nebo nemají čas kupovat stále čerstvé pečivo. Navíc, pokud víte, jak správně rozpéct mražené pečivo, můžete docílit chutného pečiva jako z pekárny.

Rozpékání pečiva v troubě

  1. Předehřejte troubu na teplotu uvedenou na obalu mraženého pečiva. Většinou se doporučuje předehřát troubu na 200°C.
  2. Rozložte mražené pečivo na plech vyložený pečicím papírem.
  3. Ujistěte se, že mezi kousky pečiva je dostatečný prostor, aby se mohlo rozpínat.
  4. Vložte plech s pečivem do předehřáté trouby a nastavte si čas dle návodu na obalu. U kaiserek se doporučuje čas 8 minut, u baget až 14 minut.
  5. Po uplynulém čase by pečivo mělo dosáhnout zlatavé barvy a být krásně křupavé.
  6. Vyjměte pečivo z trouby a nechte ho chvíli vychladnout.
Belgické sušenky s jemnou náplní z hořké čokolády
99 Kč
 
Švestkový koláč
255 Kč
 
Větrníky s višněmi
199 Kč
 
Belgické sušenky s jemnou náplní z lískooříškového krému
99 Kč
 
Country pečivo
199 Kč
 
Belgické sušenky s jemnou náplní z bílé čokolády a madagaskarskou vanilkou
99 Kč
 
Sváteční čokoládový dort
399 Kč
 
Bezlepkový medový dort MARLENKA s vlašskými ořechy
359 Kč