Ideální tip na Vaši gril party! Výtečně ochucené medailonky z vepřové panenky jsou na grilu hotové za pár minut, stejně tak rychle připravíte zdravou přílohu v podobě grilované zeleniny. Tak se nechte inspirovat, přejeme Vám dobrou chuť!

Náročnost: Snadné
Doba přípravy: cca 25 minut
Počet porcí: 3

  • 600 g Marinované medailonky "Mississippi"
  • 450 g Grilovaná zelenina
  • sůl a pepř (na případné dochucení)

V lednici nechte rozmrazit medailonky. Grilujte na rozpáleném grilu několik minut, maso občas otočte. Dobu přípravy uzpůsobte Vašemu grilu a požadavku na propečení. Příprava v troubě: rozmrazené vložte do předehřáté trouby (180 °C) a pečte po dobu 12 minut. Smažení: rozmrazené opékejte na rozpálené pánvi na mírném ohni s trochou oleje po dobu 10 minut. Maso občas otočte.  Naši zmrazenou grilovanou zeleninu jemně potřete olejem, vložte do zapékací mísy a pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 20–25 minut nebo můžete připravit dalším způsobem: na pánvi zahřejte 1-2 lžíce rostlinného oleje. Přidejte mraženou zeleninovou směs a smažte na středním plameni 7-8 minut. Pravidelně míchejte.

Grilované medailonky se zeleninou