Hledáte nejlepší recept na čevapčiči? Nemusíte. Máme pro Vás již připravený pokrm, který snadno připravíte a můžete servírovat jako hlavní jídlo k obědu nebo k večeři. Ideálně podávejte s vařenými bramborami, hranolky nebo chlebem.
Náročnost: Snadné
Doba přípravy: cca 15 minut
Počet porcí: 3
- 600 g Čevapčiči
- 1000 g Hranolky vlnky
- rostlinný olej
- sůl
Zmrazené čevapčiči vložte na pánev na rozehřátý tuk. Na mírném ohni smažte cca 8 minut. Během smažení obracejte. Hranolky můžete připravit dvěma způsoby. Buď je můžete smažit při teplotě 175 °C 8-10 minut anebo zdravějším způsobem je upečte v předehřáté troubě při 200 °C 10-12 minut. Jako další přílohu doporučujeme nakrájenou čerstvou zeleninu (cibuli, rajče, …) a k dochucení hořčici, kečup nebo majonézu.