Znáte správnou přípravu masa, abyste ho měli měkké a šťavnaté? Ideální způsob je marinování. Správně by se mělo naložit do marinády minimálně 3 hodiny před grilováním, avšak s naším produktem již máte vše připraveno, můžete začít grilovat. Až budete mít hotovo, bude to vonět až k sousedům!

Náročnost: Snadné
Doba přípravy: cca 20 minut
Počet porcí: 3

  • 600 g Vepřová krkovice marinovaná
  • 1000 g Fazolové lusky
  • rostlinný olej
  • sůl

Mraženou krkovici necháme v chladničce před přípravou rozmrznout. Rozmrazené maso opečte na pánvi na malém množství rostlinného tuku cca 15 minut, zhruba v polovině doby otočte nebo můžete grilovat na rozpáleném grilu zhruba 7 minut z každé strany.  V hrnci přiveďte k varu cca 300 ml vody, lehce osolte. Přidejte do vroucí vody hluboce zmrazené fazolky (300 g) a znovu přiveďte k varu. Poté zakryjte a vařte doměkka na středním plamenu cca 12 minut. Fazolky po uvaření vyjměte z hrnce a následně zprudka osmahněte na pánvi s trochou rostlinného oleje. Při servírování doporučujeme dozdobit čerstvými bylinkami nebo další čerstvou nakrájenou plodovou zeleninou.

Marinovaná krkovice se zelenými fazolkami